Monitorizare emisii radio

Echipamente recomandate

Image

N6841A RF Sensor este un receptor IP67 proiectat pentru operare in spaţii deschise care acoperă gama de frecvenţă de la 20 MHz la 6 GHz, cu o bandă de analiză de 20 MHz şi cu GPS integrat.

Image

Analizorul vectorial de semnal M9391A PXIe are o gamă de frecvenţă de la 1 MHz la 3 GHz sau 6 GHz cu o bandă de analiză de 40 MHz (standard), 100 MHz, sau 160 MHz.

Image

Antena omnidirecţională de bandă largă N6850A este o antenă pasivăde monitorizare cu sensibilitate deosebită si răspuns constant in banda de frecvenţă de la 250 MHz la 6 GHz.

Image

Keysight Satellite Signal Monitoring, Reference Solution. Construit pe un format modular (PXIe), atributele sale includ instrumente de mare densitate, suport multi-canal extensibil și viteze ridicate ale magistralei de date, ideale pentru monitorizare multi-bandă. Se pot utiliza fișierele de configurare a măsurătorilor și înregistrarea codurilor de testare ale aplicaţiei 89600 VSA.

Image

Modelul de scanare secvențială este ideal pentru aplicații care necesită monitorizarea în mai multe benzi care nu se suprapun cu un singur analizor vectorial de semnal M9393A PXIe şi înlocuieşte modelul istoric cu mai multe analizoare. S-ar putea folosi de asemenea un VSA M9391A PXIe dacă semnalele de la antena sunt mai întâi convertite în joasă frecvenţă și comutate cu întrerupătoare de microunde.

Proceduri

Documentaţie