Istoric

Solutii de inalta calitate

Comtest ofera o gama larga de instrumente si sisteme de masurare, standard si personalizate. Veti gasi in oferta noastra instrumente de monitorizare, de management si optimizare pentru serviciile de comunicatii si de proiectare software, oferind proiectantilor si dezvoltatorilor solutii pentru retele optice si pentru comunicatii mobile in microunde.
Comtest, distribuitor unic al echipamentelor Keyghts Techonologies este singura companie din Romania cu acoperire nationala si sedii in mai multe locatii, precum si cu specialisti in domeniul aparatelor de masura si control cu vechime si experienta de peste 20 ani in acest domeniu.

Suport si service (in garantie si post-garantie)

Indiferent ca este vorba de echipamente aflate in garantie sau post-garantie, oferim servicii de suport si service asigurate de ingineri specializati si instruiti de companiile pe care le reprezentam in Romania.

Keysight Technologies

Suntem unic reprezentant si distribuitor in Romania, divizia de echipamente de masurare in tehnologii electronice si de comunicatii , al companiei Keysight Technologies, fosta divizie de aparate de masura si control Hewlett – Packard.