TIE 2016 – TEHNICI DE INTERCONECTARE IN ELECTRONICA (TIE) 23-23 Aprilie – Suceava

Anual, TIE aduna laolalta cei mai priceputi studenti designeri PCB din tara intr-o confruntare in care nu doar mandria si gloria sunt la bataie, ci si premiile importante care pot fi castigate. La finalul concursului poate fi un singur invingator, insa, toti concurentii care se incadreaza in baremul stabilit de „Industrial Advisor Committee”, vor primi un „Certificat de Competenta” prin care le sunt recunoscute abilitatile lor profesionale ca designeri PCB.

Fiind in relatii stranse cu industria, concurentii TIE sunt cautati de companii cu renume pentru programe de internship si chiar pentru angajare dupa finalizarea studiilor. Ca dovada, multi dintre fostii castigatori ai TIE pot fi gasiti ocupand functii inalte in companii importante din tara si din strainatate, multi intorcandu-se la TIE ca membrii ai „Industrial Advisor Committee”.

TIE nu urmareste doar aducerea industriei si a universitatii impreuna intr-o colaborare mai stransa si mai constanta, dar sub sloganul „Turn your hobby into a profession!” (Transforma-ti hobby-ul intr-o profesie), acest concurs cauta sa determine studentii sa fie mai creativi, sa ii puna fata in fata cu provocari din designul in timp real si sa le prezinte asteptarile industriei fata de un inginer proaspat absolvent. Prin urmare, pe langa concursul in sine, in fiecare an se asociaza manifestarii workshopuri si prezentari sustinute de universitati din strainatate si mari companii de electronice.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *