Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Colectarea datelor introduse de dumneavostra, ne permite sa intelegem nevoile si cerintele dumneavostra, pentru a furniza un serviciu personalizat. Comtest S.R.L. respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la utilizatorii sai.

Confidentialitate

Pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra, poate aparea necesitatea de a va fi colectate informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa, nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.

Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dumneavostra: adresa dumneavoastra de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dumneavostra prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului au scopul de a imbunatati serviciile oferite.

Colectarea datelor

Colectarea datelor personale de catre se face prin doua modalitati:

1. direct de la utilizator: in momentul completarii chestionarelor din cadrul site-ului unde exista necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa etc.);
2. din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului, furnizati anumite informatii despre dumneavostra, cum ar fi adresa dumneavoastra IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat, durata vizitei.

Protejarea informatiilor confidentiale

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. Nu oferim informatiile coloctate unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil.

Accesul la datele personale

In afara exceptiilor expuse mai sus, nu vom dezvalui nici un fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. Putem dezvalui informatii identificabile personal, atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interesele COMTEST S.R.L..
Cand ne furnizati informatii despre o alta persoana, trebuie sa aveti aprobarea acesteia sa actionati in numele sau de a ne transmite datele sale personale.