background
Keysight

Este lider mondial în tehnologiile electronice şi de comunicaţii si în domeniul echipamentelor generale de test şi măsurare, oferind soluţii inovative care fac diferenţa în viaţa oamenilor de pretutindeni.

background
Schwarzbeck Mess-Elektronik

Produce o gama completa de antene si echipamente pentru laboratoarele EMC, acoperind gama de frecvente pana la 40 GHz. Produsele respecta ultimele prevederi ale standardelor EMC si Automotive, sunt fiabile si cu performante stabile.

background
Comtest Olanda

Lider in fabricarea de camere anecoice si integrarea de laboratoare EMC. Cel mai performant laborator EMC din Romania, acreditat in totalitate conform standardelor CISPR 16 a fost implementat de catre Comtest Engineering Holland in colaborare cu echipa COMTEST Romania.

background
AE Techron

Furnizeaza echipamente electronice durabile si de inalta calitate destinate cercetarii, industriei de aparare – incluzand testare EMC, MRI/NMR, amplificatoare de putere fiabile, sisteme de testare și produse de testare.

Ce va putem oferi

Suport 24/7
Design arhitectura solutii
Acoperire nationala
Ingineri cu inalta calificare

Aplicatii Importante


MONITORIZARE EMISII RADIO

Afla mai multe

MASURARI PROPRIETATI MATERIALE

Afla mai multe

AUTOMOTIVE

Afla mai multe

20+

ani de excelenta in Romania

1000+

clienti in Romania

20000+

echipamente vandute in Romania

Testimoniale

 • “Am fost sprijinit de echipa Comtest in alegerea celei mai bune solutii pentru laboratorul EMC din cadrul Universitatii. Colaborare excelenta, echipamente de elita.”
  Calin Munteanu
  Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - Facultatea de Inginerie Electricar
 • “Utilizam multe modele de echipamente Keysight si suntem foarte multumiti atat de echipamente, dar si de faptul ca specialisti Keysight alaturi de echipa Comtest fac prezentari specializate pentru tinerii nostri ingineri.”
  Cosmin Moisa
  Continental Automotive Romania
 • “Folosim de multa vreme echipamentele Keysight care ne sunt de un real ajutor in productia de antene. Suntem foarte multumiti ca timpul de service si calibrare este foarte scurt.”
  Tiberiu Varga
  Kathrein Romania