Despre noi

Cine suntem

Astazi, cand are loc o rapida expansiune a pietei telecomunicatiilor si a procesarii informatiei, firma COMTEST se concentreaza in a oferi solutii de inalta calitate pe masura nevoilor si asteptarilor clientilor nostrii de valoare recunoscuta prin intermediul unei game complete de sisteme si servicii din aria telecomunicatiilor.

COMTEST activeaza in prezent ca unic distribuitor pentru Romania al companiei Keysight Technologies, divizia de echipamente de măsurare în tehnologii electronice şi de comunicaţii...

Vezi detalii

Keysight Technologies Reprezentant

Keysight Technologies (fosta divizie de aparate de masura si control Hewlett – Packard), prima companie mondiala de echipamente de măsurare şi lider în tehnologiile electronice şi de comunicaţii este obisnuită să ofere soluţii inovative de test şi măsurare care să permită clienţilor şi partenerilor săi, lideri în domeniul lor de activitate, să ofere produsele şi serviciile care să facă diferenţa în viaţa oamenilor de pretutindeni.

Compania deţine numeroase poziţii de lider de produse sau de piaţă, inclusiv locul întâi din lume în domeniul echipamentelor generale de test şi măsurare, precum şi o poziţie fruntaşă ca furnizor al industriei de telecomunicaţii. O gamă largă de produse şi soluţii Keysight reuşeşte să...

Vezi detalii

Amplifier Research Reprezentant

Deasemenea, COMTEST reprezinta in Romania compania Amplifier Research, lider mondialîn echipamente EMC şi amplificatoare de putere. Solutiile complete, gata de pus in functiune dispun de toate elementele: amplificatoare, antene, cuploare, generatoare de semnal, contoler de sistem, receptoare şi multe altele integrate printr-o aplicatie soft intr-un sistem curinzator. Sistemul poate fi realizat şi la comanda beneficiarului in configuratia dorita, care poate fi ulterior imbunatatita, acoperind orice gama de frecventa pana la 45 GHz.

Amplifier Research este recunoscut pentru...

Vezi detalii

Comtest Engineering Holland Reprezentant

COMTEST reprezinta in Romania si firma Comtest Engineering Holland – lider in fabricarea de camere anecoice si integrarea de laboratoare EMC. Cel mai performant laborator EMC din Romania, acreditat in totalitate conform standardelor CISPR 16 a fost implementat de catre Comtest Engineering Holland in colaborare cu echipa COMTEST.

Vezi detalii

Schwarzbeck Mess Elektronik Reprezentant

Compania produce o gama completa de antene si echipamente pentru laboratoarele EMC acoperind gama de frecvente pana la 40 GHz. Produsele sunt in acord cu ultimele prevederi ale standardelor EMC si Automotive, sunt fiabile si cu performante stabile. Le puteti gasi in toate laboratoarele de profil.

Vezi detalii

Joburi

Post: SALES ENGINEER

- Full time

- Middle Level (minim 3 ani experienta)

- Cerinte:

Vezi detalii